Nekaj O Nas

_MG_77521
_MG_80021
_MG_79551

Vse Za Naše Sončke

Nekega prijetnega pomladnega dne smo z družino sedeli pred hišo. Sneg se je že stalil, sončni žarki so nas prijetno greli, naš enoletnik pa je kar hrepenel po raziskovanju okolice. S partnerko sva se pogovarjala o igralih, ki bi jih bilo potrebno postaviti na travniku za igro najinega Oskarja. "Nujno moramo postaviti peskovnik!", je predlagala. Takoj sem začel razmišljati, da bi ga lahko izdelal kar sam.

V naslednjh dneh so mi tako misli pogosto uhajale k zamišljanju. Želel sem si namreč ustvariti nekaj posebnega, inovativnega, hkrati lepega izgleda in čim bolj uporabnega.

Na bližnji žagi sem kupil les in začel z izdelavo. Največ motivacije in veselja do ustvarjanja mi je ves čas dajal ravno moj mali sinček, ki je skakal okrog mene in mi "pomagal" po svojih najboljših močeh.

Tako je počasi nastal naš vsestranski peskovnik, vsakodnevno spreminjujoča dežela, poimenovana po najboljšem pomočniku, ki sedaj z veseljem zaplava v svet domišljije, raziskovanja in sanj. Večkrat se mu pridruživa tudi midva in skupaj ustvarjamo najlepše otroške spomine.

Gašper

separator
to top button